PERSBERICHT

De fractie van Woerden&Democratie heeft schriftelijke vragen gesteld over hoe de gemeente Woerden omgaat met meldingen van inwoners over de verkeersveiligheid binnen de gemeente. Aanleiding hiervoor waren meldingen die de fractie kreeg over een foutief geplaatst verkeerslicht op de Boerendijk.

In de communicatie hierover met inwoners werd duidelijk dat de gemeente Woerden vaak niet adequaat reageert op meldingen van inwoners over zorgelijke of gevaarlijke verkeerssituaties. Woerden&Democratie wil dan ook van het college van b en w weten waar inwoners terecht kunnen met hun meldingen over gevaarlijke verkeerssituaties en wat de gemeente met die meldingen doet?

Recentelijk zagen wij een document in waarin de gemeente naar een inwoner aangaf dat er onvoldoende tijd en mensen waren om de meldingen af te handelen, zo stelt Reem Bakker van WvD. Volgens Bakker geeft de gemeente blijkbaar geen prioriteit aan meldingen over verkeersveiligheid, zo stelt de politicus. Daarnaast wil de partij weten wat het college er aan doet om een gegronde klacht van een inwoner zo snel mogelijk te verhelpen?

Klik hier voor de vragen.

Reem Bakker.
Tel. 06 16646726